free web hit counter


Duha úklid nabízí své služby v Praze

Potřebujete někoho na úklid? Dopřejte si služby společnosti Duha úklid. Jsme úklidová firma Praha, která nabízí svou činnost firmám i velkým objektům. Svěřte se do našich rukou, ať už jste zábavní areál, komerční centrum, skladová hala nebo nemocnice a sportoviště. Nabízíme vám téměř 20 let zkušeností a tradice. Neváhejte a obraťte se na nás, my vám zajistíme pravidelný úklid kanceláří a průmyslových budov.

Co pro vás dělá úklidová firma Praha? Pravidelně budeme dodávat hygienické potřeby na WC a vybavení do kuchněk. Tuto činnost provádí jedině vyškolený pracovní tým. Pracujeme pouze s kvalitní úklidovou kosmetikou a chemií. Spolehněte se na naše kvalifikové pracovníky, kteří ví, jak má vypadat čistota. Nabízíme vám své úklidové práce po celý rok. Kontaktujte úklidovou firmu Praha ještě dnes.

Zajistíme i mytí skleněných budov

Nevíte si rady se špinavou budovou? Doporučujeme vám naší službu mytí skleněných budovve výškách. V rámci této služby se postaráme o mytí oken a čištění pláště budovy. Mytí skleněných budov ve výškách zvládáme pomocí moderní techniky. Vlastníme vysokozdvižné plošiny a pojízdné lešení, které nás dopraví do jakékoliv výšky. Zapomeňte na zašlé a zanedbané budovy a objednejte si úklidové služby od nás.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation