free web hit counter


Kde umístit sídlo firmy?

Podnikání je bezesporu jedna ze zajímavých, ale přitom též rizikových možností výdělku. Potenciál k dosažení nadstandardních výnosů je zhruba podobný, jako potenciál k dosažení nadstandardních ztrát. Asi se shodneme na tom, že ani z hlediska administrativy to podnikatelé u nás nemají jednoduché. Ulehčit život jim ale mohou společnosti, které například nabízejí prodej již předzaložených společností nebo takové, které nabízejí virtuální sídlo firmy s kompletním účetním servisem. V podstatě se jedná o to, že podnikat tak můžete s minimálními náklady klidně z obývacího pokoje nebo garáže. Pro dodavatele i odběratele ale budete mít sídlo společnosti na některé z lukrativních adres. Právě takto lze vysvětlit službu poskytnutí sídla firmy.

Získáte lukrativní sídlo firmy

Nespornou výhodou virtuálního sídla firmy je to, že poskytuje veškeré výhody kvalitní lokality sídla i bez Vaší přítomnosti. Díky službě virtuální kancelář získáte sídlo Vaší firmy na Praze 2 či Praze 3, a přitom můžete pracovat v pohodlí Vašeho domu. Pokud za Vámi klienti na tzv. dobrou adresu přijdou neohlášeni, pracovníci poskytovatele služby se jim budou věnovat. V případě, že si s klientem domluvíte schůzku nebo si naplánujete firemní jednání, bude Vám k dispozici zasedací místnost s veškerým kancelářských a cateringovým servisem přímo v místě sídla firmy.

Další služby spojené s virtuálním sídlem firmy

Jak již bylo řečeno, zamluvit pro svá jednání si můžete plně vybavenou kancelář. Tím ale služby zdaleka nekončí. Služba sídlo firmy zahrnuje také přeposílání nebo naskenování pošty, vyřízení telefonátů a podobnou administrativu. Pokud nejste zrovna kovaní v účetnictví a hledáte spolehlivou účetní společnost, i tuto agendu nabízí Profi-kancelář s.r.o. Jistě mi dáte za pravdu, že všechny služby na jednom místě a navíc za bezkonkurenční ceny, to je nabídka, která se neodmítá. Krom poskytnutí sídla firmy, vybavených kanceláří a účetnictví, si nemusíte lámat hlavu s daňovým přiznáním nebo třeba archivací důležitých dokumentů.

Společnost Profi-kancelář nabízí svým klientům všechny služby na jednom místě. Nejen virtuální sídlo firmy, ale také se můžete spolehnout na naší podporu a prvotřídní služby týkající se založení firmy (ready-made společnosti), zákaznické linky, logistiky, profesionální administrativy, vedení účetnictví, daní a dalších.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation