free web hit counter


Sídlo firmy v Profi-kanceláři

Registrační sídlo firmy je adresa, kterou máte zapsanou v obchodním rejstříku jako oficiální sídlo firmy, na které ovšem nemusíte být osobně přítomni (bývá též označováno jako virtuální sídlo firmy). Pokud máte sídlo firmy v Profi-kanceláři, můžete se spolehnout, že tam vždy budou pracovníci, kteří se vám starají o přebírání korespondence i balíků a obsluhu návštěv, ohlášených i neohlášených. Dle sjednaných podmínek vašeho virtuálního sídla vám pracovníci recepce korespondenci a vzkazy osobně či elektronicky předají nebo došlou na jinou vámi požadovanou adresu.

Sídlo firmy – co si pod tím představit?

Virtuální nebo též registrační sídlo firmy je vlastně služba poskytnutí sídla. Je to adresa, kterou máte zapsánu v obchodním rejstříku, ale kde nemusíte být osobně přítomni. Nicméně klientům, kteří vás tam budou hledat, se dostane perfektního servisu. S využitím služby poskytnutí sídla firmy se postaráme o vaše klienty ohlášené i neohlášené, postaráme se vám o došlou korespondenci, máte možnost využít pevné telefonní linky s obsluhou nebo zasedačku pro jednání s klienty a úřady, kancelář na porady a přípravy. Podnikatelské centrum Profi-kancelář má na výběr z několika pražských adres, na kterých si sídla firem můžete vybrat. Od umístění sídla firmy se odvíjí měsíční poplatek za virtuální kancelář. Kromě služby poskytnutí sídla firmy vám podnikatelské centrum nabízí i jiné služby. Nákup již existujících firem nebo založení nové společnosti. Podnikatelské centrum se postará o registraci na obchodním rejstříku, finančním úřadu a vyřídí vše potřebné i s jinými potřebnými úřady. Pokud budete mít u nás sídlo firmy, navíc můžete využít i vedení účetnictví, daňové konzultace a IT služby se slevou. Bližší informace a kontaktní údaje na společnost Profi-kancelář s.r.o. – poskytnutí sídla.

Virtuální sídlo firmy v Praze

Mít sídlo firmy v Praze je výhodné, a to z několika důvodů. Předně z hlediska prestiže, ale také z důvodu jisté anonymity a klidu. Firma je zde méně na očích úřadů a čistě statisticky počítáno (počet firem versus počet kontrol FÚ za rok), můžete na Praze 3 s kontrolu z finančního úřadu počítat zhruba jednou za sto let.

Pro sledování zajímavých akcí a slevových nabídek firmy Profi-kancelář s.r.o. si můžete přidat naše profily: sídlo firmy na Facebooku, nebo virtuální kancelář na Google+ a žádná novinka vám neunikne.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation