free web hit counter


Služby virtuální kanceláře

Řada profesí se obejde bez vlastní kanceláře, a proto mohou zvolit alternativní řešení klasických kancelářských prostor, kterým je virtuální kancelář. Pokud zvolíte ke svému podnikání virtuální kancelář, vynaložíte na její zřízení minimální náklady, získáte „dobrou“ adresu a především naprosto jasně dané, minimální fixní náklady na její provoz. 

Zkuste virtuální kancelář

Virtuální kancelář představuje mnohem levnější variantu, než je pronajatá fyzická kancelář. Ušetříte náklady na provoz, jako je nájem, spotřeba elektřiny, zaměstnání kontaktní osoby apod. Výhodou je, že virtuální kanceláře fungují jako klasické, dobře vybavené kancelářské centrum – máte k dispozici administrativní zázemí i cateringové služby. Vaši klienti se tam bez problému dovolají a spojí se s pracovníky kanceláře. Ve většině případů se jedná o společný nájem s dalšími nájemci.

Přiblížení programů virtuální kanceláře

Mezi nejstarší provozovatele služeb virtuální kanceláře patří společnost Profi-kancelář. Na jednom místě získáte založení firmy, zákaznickou linku, podporu logistiky, administrativu, provoz společnosti, obsluhu zákazníků, vedení účetnictví apod. Můžete využít virtuální kancelář ve dvou variantách: Profi-sídlo a Profi-kancelář. Profi-sídlo představuje základní variantu, která obsahuje sídlo společnosti nebo kontaktní adresu firmy, taktéž měsíční přeposílání korespondence, pevnou linku s přesměrováním na váš tel. K dispozici vám bude zasedací místnost pro jednání s úřady zdarma. Druhá možnost nabízí komplexní servis, tedy poskytnutí virtuální kanceláře s rozšířenými službami první zmíněné varianty: pošta vám bude přeposílána týdně, telefonní linku získáte s operátorem, který se představí vašim jménem, přepojí klienta na vás, případně převezme vzkaz. Zasedací místnost budete moci využívat 2 hod. měsíčně zdarma. Získáte také 20% slevu na pronájem kanceláře, zasedačky a další služby.

Využijte tuto možnost a zařiďte si virtuální kancelář u společnosti Profi-kancelář. Oceníte lukrativní pražské adresy, vstřícnou recepci, elegantně zařízené prostory a profesionální servis. Virtuální kanceláří ušetříte ne malé finanční prostředky, které budete moci investovat účelněji.

Virtuální kancelář u společnosti Profi-kancelář s.r.o. je k dispozici v kancelářských centrech na adrese Praha 2 – Karlovo náměstí a Praha 3 – Husinecká ulice.

Bližší informace získáte na profilu společnosti virtuální kancelář (facebook) nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation