free web hit counter


Snadné a rychlé založení s.r.o.

Zvažujete založení s.r.o.? Přemýšlíte jak založit firmu snadno a rychle? Chtěli byste s pomoci odborníky se založením firmy? Pokud jsou toto otázky, na které hledáte odpověď, následující článek vás zaujme.

Založení nové společnosti není složité

Pokud využijete podpůrný servis k založení s.r.o., není vaše přítomnost kromě osobní účasti při sepisování notářského zápisu a složení základního kapitálu společnosti vůbec potřeba. Odborníci se postarají o to, aby veškeré dokumenty k založení s.r.o. byly připraveny a podány v souladu s platnou legislativou. Kromě zřízení živnostenského listu a zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku se Profi-kancelář s.r.o. postará i o přihlášení na finančním úřadě, volitelně k placení DPH.

Jak založit s.r.o. rychle

Za jak dlouho můžete očekávat založení firmy a registraci na všech důležitých úřadech? Když se do zakládání společnosti pustíte zcela sami, počítejte při troše štěstí s jedním měsícem. Ovšem pokud vám bude zápis z nějakého zásadnějšího důvodu zcela zamítnut, můžete se do celého procesu pustit znova od začátku.

Při využití našich prověřených služeb a hladké spolupráci trvá proces založení s.r.o. do 10 pracovních dní od finalizace podkladů a sestavení notářského zápisu. Navíc dostáváte garanci, že pokud založení společnosti nebude zapsáno v obchodním rejstříku v dohodnutém termínu, dostanete slevu na založení s.r.o., dle zpoždění až do výše 100 %.

Nejen založení firmy

Kromě založení firmy nabízí Profi-kancelář s.r.o., též službu poskytnutí sídla firmy, tzv. virtuální kancelář. Je to elegantní řešení pro společnosti, které nepotřebují vlastní administrativní prostory a mohou je sdílet s dalšími firmami. Pokud využijete službu založení s.r.o., máte poskytnutí sídla, případně i další administrativní a účetní servis na jednom místě a navíc se slevou.

Odborné poradenství k založení s.r.o., založení nové společnosti express na klíč, poskytnutí sídla, vedení účetnictví a dalších agend nabízí společnost Profi-kancelář s.r.o., která sídlí na adrese Husinecká 10, Praha 3.

Bližší informace o založení s.r.o. získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation