free web hit counter


Zajímavá změna sídla společnosti

Kdo z vás už někdy podnikal a potřeboval ke svému podnikání kancelář, určitě dá za pravdu, že to není levná záležitost. Pronájem prostor, plat asistentky, zakoupení reprezentativního nábytku a technického vybavení stojí nemalé peníze. Když nebudete mít asistentku a neplánujete být upoutáni pořád ve své kanceláři, riskujete, že přijdete o klienty, kteří ve vaší nepřítomnosti kancelář navštíví a nenajdou vás tam, protože zrovna něco vyřizujete na úřadě. Proč tedy nevyzkoušet změnu sídla společnosti a umístit ji přitom do virtuální kanceláře?

Změna sídla společnosti na zajímavou adresu

V Praze se poskytováním virtuálních sídel a kanceláří zabývá například společnosti Profi-kancelář. Nabídne vám několik lukrativních pražských adres do kterých změnu sídla společnosti můžete provést. Kancelářská centra jsou vybavena tak, že vám poskytnou kompletní servis virtuální kanceláře. Veškeré adresy, na které je možná změna sídla společnosti, jsou vybaveny vstřícnou recepcí a elegantně zařízenými prostory. Změnit sídlo společnosti do Prahy má i řadu jiných výhod. Obecně je dobře vnímáno, když máte sídlo firmy v centru Prahy. Klienti si tak mohou vytvořit lepší dojem a máte více šancí uzavřít obchody. Navíc se v tak frekventovaném městě vyhnete přílišným kontrolám ze strany úřadů.

Jak na změnu sídla společnosti

Pokud budete umisťovat svou firmu do výše uvedené virtuální kanceláře, získáte veškeré poradenství ke změně sídla společnosti, příp. si můžete objednat vyřízení veškerého papírování na klíč. Klient Profi-kanceláře ihned po podpisu smlouvy získává poskytnutí sídla firmy v podnikatelském centru, tzv. virtuální kancelář. Název vaší firmy se objeví na štítku u vstupu do budovy a recepce se bude věnovat každému ohlášenému i neohlášenému hostu, který na adresu sídla vaší firmy dorazí. Navíc lze využít celou řadu “back-office” služeb z oblasti administrativy a výkaznictví. Rozsah těchto služeb závisí na zvoleném programu, přičemž ceny začínají již na 440 Kč za měsíc. Při srovnání poskytnutí sídla firmy ve virtuální kanceláři s provozem klasické „kamenné“ kanceláře a zaměstnání asistentky na běžnou administrativní práci, se jedná o pouhý zlomek nákladů. Změna sídla společnosti do virtuální kanceláře je ideální volbou pokud nepotřebujete vlastní prostory a jste schopni pracovat doma, v terénu či přímo u klientů.

Službu změna sídla společnosti můžete objednávat na webové adrese www.profi-kancelar.cz , nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation