free web hit counter


Zajímavou volbou je virtuální sídlo

V dnešní ekonomicky nelehké době se dá říci, že úspěšná je ta firma, která šetří náklady tím, že minimalizuje své výdaje. Velkou pomocí mnoha firem je virtuální sídlo u společnosti Profi-kancelář s.r.o., která tuto službu poskytuje již řadu let. Jedná se o registrační sídlo firmy, na kterém nemusíte být podle platné legislativy fyzicky přítomni. O vaše návštěvy, korespondenci a telefony se místo vás postarají pracovníci recepce.

Virtuální sídlo je levné

Klient Profi-kanceláře tedy získává nejen registrační, tzv. virtuální sídlo své firmy, které se objeví na štítku u vstupu do budovy, ale též celou řadu služeb z oblasti administrativy. Rozsah těchto služeb závisí na zvoleném programu, přičemž ceny začínají již na 440 Kč za měsíc. Při srovnání virtuálního sídla s provozem klasické „kamenné“ kanceláře a zaměstnání asistentky na běžnou administrativní práci, se jedná o pouhý zlomek nákladů. Virtuální sídlo je ideální volbou pokud nepotřebujete vlastní prostory a jste schopni pracovat doma či v terénu.

Profi-kancelář s.r.o. však nenabízí pouze základní administrativu. Virtuální sídlo provozujeme již řadu let a díky nasbíraným zkušenostem jsme vytipovali další služby, které jsou klienty poptávány.

Virtuální sídlo – je to legální?

Nemusíte se bát, virtuální sídlo i všechny ostatní služby firmy Profi-kancelář s.r.o. jsou plně v souladu s platnou legislativou. Každá společnost je přímo na budově označena názvem a identifikačním číslem společnosti. V pracovní dny je od 9.00 do 17.00 otevřena recepce, která zajistí kontakt se zákazníky i státními orgány.

Adresa virtuálního sídla v Praze

Mít virtuální sídlo v Praze je výhodné, a to z několika důvodů. Předně z hlediska prestiže, ale
také z důvodu jisté anonymity a klidu. Firma je zde méně na očích úřadů a čistě statisticky počítáno (počet firem versus počet kontrol FÚ za rok), můžete na Praze 3 s kontrolu z finančního úřadu počítat zhruba jednou za sto let.

Virtuální sídlo od firmy Profi-kancelář s.r.o. si můžete zřídit na místech v Praze 2 – Karlovo náměstí a na Praze 3 – Husinecká ulice.

Bližší informace získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation