free web hit counter


Kurýrní služby nejen pro Prahu

Potřebujete zajistit spolehlivou přepravu své zásilky? Obraťte se na společnost AASO s.r.o. Nabízíme vám kurýrní služby nejen po celé Praze, ale také po České republice i celé Evropě. Neváhejte nás v případě zájmu kontaktovat. Jsme vám k dispozici 24 hodin denně.

Kurýrní služba Praha provozovaná naší společností je zárukou včasného a bezpečného doručení vaší zásilky. Pokud potřebujete přepravit náklad po Praze, zaručujeme dodání do 1-2 hodin. V rámci České republiky přepravujeme do 12 hodin. A do 36 hodin dopravíme zboží kamkoliv v Evropě. Neváhejte si nás objednat. V Praze si vaší zásilku vyzvedneme do 1 hodiny, do vzdálenějších míst přistavíme vůz do 24 hodin.

Využít nás můžete, i pokud sháníte stěhování kanceláří, domů i bytů. Za tímto účelem je připraveno nákladní taxi Praha. Tato služba však pokrývá i další lokality v České republice a Evropě. Přepravíme vše od malých kusů nábytku až po objemný náklad. Služba nákladní taxi je vám k dispozici až do podvečerních hodin. Pro přepravu večer a v noci je potřebná telefonická domluva.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation