free web hit counter


Sháníte pronájem kanceláře?

Sháníte pronájem kanceláře?

Kromě služeb kompletního zázemí pro menší firmy a podnikatele (sídlo firmy, zákaznická linka, učetnictví a daně) nabízí známá společnost Profi-kancelář s.r.o. rovněž pronájem kompletně zařízených sdílených či vlastních kancelářských prostor k dlouhodobému i krátkodobému pronájmu. Nezáleží na tom, jestli si chcete pronajmout zasedačku na 1 hodinu jednorázově nebo mít vlastní zařízenou kancelář v Praze. V obou případech vám rádi nabídneme tu nejvýhodnější variantu. Podívejme se nyní na výhody této služby.

Pronájem kanceláře Praha

Nezabývejte se starostmi se zařizováním a údržbou kanceláře a věnujte se plně svému podnikání. V našich prostorách naleznete klasické kancelářské vybavení – pracovní stoly s komfortními židlemi, bezdrátové připojení k internetu, možnost využití tiskárny, kopírky, skeneru, vybavenou kuchyň a další. Kanceláře jsou vkusně vymalovány a dekorovány, včetně živých květin. V letních měsících jistě oceníte, že vaše kancelář bude plně klimatizována. Pro využívání služby pronájem kanceláře nemusíte být naším klientem. Pronájem kanceláře poskytujeme jednorázově i dlouhodobě. Naše nabídka Vás jistě zaujme širokým portfoliem dalších praktických služeb potřebných pro úspěšné podnikání.

Nejen pronájem kanceláří

Kromě pronájmu kanceláře můžete využít rovněž službu poskytnutí sídla firmy, tzv. virtuální kancelář. Je to elegantní a naví velmi ekonomické řešení pro společnosti, které nepotřebují na všechny dny v týdnu vlastní administrativní prostory a mohou je sdílet s dalšími firmami. Pokud využijete službu pronájem kanceláře u nás, máte poskytnutí sídla, případně i další administrativní a účetní servis na jednom místě a navíc se slevou.

Pronájem kanceláře nabízíme na adresách v Praze 1, Praze 2, Praze 3 a Praze 9.

Bližší informace o konkrétních podmínkách a cenách pronájmu kanceláře v Praze získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110, kde si můžete vybranou kancelář přímo zarezervovat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation