free web hit counter


Virtuální Profi-kancelář

Virtuální kancelář nabízí velmi výhodné řešení pro mnoho podnikatelů. Některé profese nevyžadují vlastní fyzickou kancelář. Jsou jimi např. finanční a daňoví poradci, IT specialisté a programátoři, či třeba profese v rámci stavební firmy, kteří svou práci vykonávají na stavbách. Virtuální kancelář je taktéž určena pro ty, kdo chtějí mít sídlo firmy na lukrativní adrese, v místě s nízkou frekvencí kontrol ze strany finančního úřadu, či si nepřejí umístit sídlo firmy ve svém bydlišti. Virtuální sídlo a virtuální kancelář je velmi výhodná varianta klasické kanceláře s kompletním zajištěním administrativy.

Sídlo firmy – jak to funguje?

Jde o naprosto legální a bezpečný způsob, prostřednictvím něhož se na vašich vizitkách může vyjímat skvělá adresa v Praze. Poskytnutí sídla firmy je levnou a dostupnou záležitostí, kterou s oblibou využívá stále více klientů. Za minimální finanční poplatek totiž můžete získat komfortní servis, který se netýká pouze možnosti využívání dané adresy. Bez sebemenšího problému jsou vám přeposílány poštovní zásilky, ale také vyřizovány jakékoliv vzkazy. O vše je postaráno za pomoci profesionální recepce se stálou obsluhou. Pakliže potřebujete svou novou adresu využít pro obchodní jednání nebo libovolnou schůzku, vše je možné. Za nízký hodinový poplatek si můžete pronajmout plnohodnotně vybavenou kancelář, kde zajistíte své obchody. Bližší informace a kontaktní údaje na společnost Profi-kancelář s.r.o. – sídlo firmy.

Profesionální budování image Vaší firmy

Virtuální kancelář vám zvýší prestiž, usnadní expanzi do dalších regionů, minimalizuje náklady na provoz klasického sídla a zbaví vás starostí s úřady. S pomocí podnikatelského centra Profi-kancelář, získáte řadu atraktivních administrativních služeb na profesionální úrovni.

Zřizovaná sídla firem jsou doslova hitem posledních několika let. Jen málokdo by si totiž mohl dovolit financovat takto lukrativní adresu, natož využívat zcela zařízené kancelářské prostory.  Nebojte se ukázat svou prestižní společnost. Podnikejte na vysoké úrovni, ke které vám bezpochyby dopomůže i adekvátní poskytnutí sídla společnosti. Spoléhejte se při zařizování výše zmíněných úkonů na excelentní servis a naprosto individuální přístup k zákazníkovi, který vám může přinést řešení šité přímo na míru (viz též www.profi-kancelar.cz).

Pro sledování zajímavých akcí a slevových nabídek firmy Profi-kancelář s.r.o. si můžete přidat naše profily: virtuální kancelář na Facebooku, nebo sídlo firmy na Google+ a žádná novinka vám neunikne.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation