free web hit counter


Potahy pro kancelářské židle. Jaké jsou možnosti?

Jedním z podstatných atributů pro výběr kancelářské židle jsou potahové látky, které jsou použity. V dnešní době je možné potahy rozdělit na tři základní skupiny.

  • Látka
  • Síť
  • Kůže

Látkové potahy

V současné době je stále nejpoužívanějším potahem látka. Látkové potahy pro kancelářské židle je možné sehnat téměř ve všech možných odstínech i kvalitách. Díky možnosti vyrábět sedáky ze studené pěny již není problém použití těchto materiálů i v horkých letních dnech.

Síťované kancelářské židle

Kancelářské židle se sítí se vyrábějí ve dvou základních variantách. Jednak se jedná o židle se síťovaným opěrákem, v druhé řadě se vyrábí židle se sítí i na sedáku. Největším kladem těchto materiálů je absolutní prodyšnost, což především v horku je velké plus.

Kůže – vhodná především pro kancelářská křesla

Posledním materiálem je kůže. Používá se spíše pro kancelářská křesla a dle ceny výrobku je použita kůže pravá nebo umělá. Oproti látce a síti není tak prodyšná, ale působí mnohem luxusnějším dojmem. To je hlavní důvod, proč se používá na luxusní manažerská křesla.

Pozor na kvalitu

Ať se rozhodnete pro jakýkoli materiál, vždy si prohlédněte jak je látka kvalitní, protože to je jeden z hlavních atributů, jak Vám židlička vydrží dlouho a jak dlouho se Vám bude líbit. Nejdůležitější parametr je otěruvzdornost. Pokud se na židli sedí hodinu až dvě denně, stačí 20 000 cyklů, pokud však je židle v permanentním 8 mi hodinovém provozu je vhodná hodnota 60 000 cyklů a pro 24 hodinový provoz neberte židle s látkou s odolností méně než 100 000 cyklů. Látka je součást na které se nevyplatí šetřit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation