free web hit counter


Luxusní wellness v Beskydech

Wellness víkendy patří mezi velmi oblíbené pobyty zejména u žen. Jsou zde hýčkané celou řadou masáží a procedur a dopřejí tak svému tělu tu správnou péči. Ženy velmi rády pečují o svůj vzhled a krásu. V našem krásném penzionu Celnica Velké Karlovice si užijete uvolňující masáže a saunový domeček. Wellness Velké Karlovice si užijete nejvíce u nás, protože je na té nejvyšší úrovni.

Náš penzion v Beskydech je vhodný pro každou ženu, která se chce nechat hýčkat, ale také pro každou rodinu, která miluje lyžování, protože Velké Karlovice jsou rájem pro každého lyžaře. Na své si zde přijdou i milovníci běžek.

V našem pensionu se bude líbit každému a to i díky pokojům, které jsou zařízené podle stylů světových kultur. Na každého z Vás tu čeká měkoučká postel teplá sprcha, výborné jídlo a hifi internet zdarma.

Čas Vánoc se pomalu blíží a brzy nás čeká to nelehké vybírání vánočních dárků. Chcete své blízké obdarovat něčím, co je zaručeně potěší. Objednejte pro ně třeba týdenní, nebo víkendový pobyt v našem penzionu a dopřejte jim pohodlí v našem krásném hotelu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation