free web hit counter


Rekonstrukce střech Praha

Rekonstrukce střech Praha

Každá, i ta nejkvalitnější střecha či střešní krytina, má svou životnost. Přijde čas, kdy začne přes střechu pronikat sníh, voda, častokrát není odolná proti větru, začínají vlhnout zdi. Na většině střech v České republice se nachází starší pálená střešní krytina – taška, která již nesplňuje svoji funkci. Proto je nutné přistoupit k rekonstrukci střechy.

Další důvody pro rekonstrukci střechy:

Únava materiálu

Rozšíření obytného a pracovního prostoru

Odstranění chyb ve střešní konstrukci z minulých let

Zdokonalení zateplení z důvodu úspory energie

Zvýšení hodnoty stavby

Firma NSTRECHY rekonstrukce střech Praha má řešení pro každého

Pro majitele domu vzniká problém co se starou střešní krytinou. Nechte vše na nás firma NSTRECHY rekonstrukce střech Praha Vám zajistí kompletní služby v oblasti rekonstrukce střech a dodávky střešní krytiny v Praze a okolí. Vybereme pro Vás nejvhodnější typ střešní krytiny, a celou realizaci Vám zhotovíme tzv. na klíč.

A jak taková rekonstrukce střech probíhá?

1. Je nutné dodržet stavební předpisy. Důležité je si ujasnit zda je rekonstrukce nutná jen z pohledu výměny krytiny nebo zda-li je třeba řešit zabydlení v nevyužitém podkroví.

2. Dále je zapotřebí přizvat na pomoc statika nebo člověka, který dovede odborně posoudit stav Vašeho starého krovu . Je nutné aby krov splňoval nezbytné požadavky na nosnost. Pokud budeme realizovat zobytnění podkroví, je třeba vyhotovit speciální projekt a vyřídit stavební povolení.

3. Firma NSTRECHY rekonstrukce střech Praha Vám poskytne rovněž poradenské služby. Poradíme Vám při výběru nejvhodnější střešní krytiny a všech střešních doplňků. Vyhotovíme Vám cenovou kalkulaci a domluvíme se na termínu realizace.

Rekonstrukce střech probíhá v 5 fázích:
Demontáž střešní krytiny

Montáž kontralatí a folií

Montáž latí

Upevnění střešní krytiny

Dokončovací práce


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation