free web hit counter


Profi-kancelář – vaše virtuální zázemí

Společnost Profi-kanceláři s.r.o. představuje ekonomické zázemí vašeho podnikání: poskytnutí sídla firmy a živnostníka, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 2, 3 a 9, vč. pošty a telefonní linky. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláře v Praze, plně vybavené i s asistentkou, též vedení účetnictví a daňové poradenství. To vše i mnoho více je součástí naší virtuální kanceláře.

Výhody naší virtuální kanceláře

Mít adresu podnikání na některé z lukrativních pražských adres je velmi důležité. Stoupnete v očích dodavatelů i odběratelů. Důležité návštěvy si můžete pozvat do kanceláře nebo jednací místnosti přímo v místě, kde se nachází virtuální kancelář. Navíc nemusíte platit celoroční drahý nájem. Opomenout nesmíme ani otázku daňovou. Ze statistik vyplývá, že v Praze máte mnohem nižší šanci kontroly ze strany příslušného finančního úřadu. V podstatě jsme nezaznamenali žádná negativa, a proto virtuální kancelář, která je ve světě více než běžná, doporučujeme.

Virtuální kancelář a její zázemí

Služby virtuální kanceláře, neboli sídla nabízí společnost Profi-kancelář. Zde vám poskytnou adresu nového sídla nebo kanceláře i s dalšími službami, jako je recepce, která se postará o vaše návštěvy, vyzvedne poštu, vzkazy, přepojí hovory klientů na vás apod. Můžete si objednat svou vlastní zákaznickou linku, operátor na recepci se tedy představí jménem vaší firmy, hovor na váš přepojí, popř. převezme a předá vzkaz. Rovněž můžete využít účetních služeb, daňového poradce či servis k založení společnosti.

Virtuální kancelář a sídlo firmy jsou skutečné prostory. V případě, že budete potřebovat k jednání s klienty nebo kolegy kancelář, Profi-kancelář má na všech adresách plně vybaveny místnosti pro vaše schůzky. Zdarma je vám k dispozici zasedací místnost pro jednání s úřady. Jistě oceníte připojení k wi-fi, kopírku, tiskárnu, projektor a také občerstvení.

Provozovatelem všech služeb na profesionální úrovni, je firma Profi-kancelář s.r.o.

Bližší informace a kontaktní údaje této společnosti, najdete zde Profi-kancelář – virtuální kancelář.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation