free web hit counter


Profi-kancelář a její hlavní výhody

Jedním z velmi účinných řešení, jak v této době ušetřit náklady na provoz firmy, je využít službu sídlo Praha. Co si pod tímto pojmem můžeme představit? Znamená to, že adresu firmy, kterou máte zapsanou v obchodním rejstříku jako oficiální (registrační) sídlo firmy umístíte k nám do naší virtuální kanceláře v Praze. Výhoda je, že v sídle firmy nemusíte být osobně přítomni. Následně představíme některé další výhody služby virtuálního sídla firmy v Praze. Tuto službu nabízí například společnost Profi-kancelář.

Výhody virtuální Profi-kanceláře

Mít adresu podnikání na některé z lukrativních pražských adres je velmi důležité. Stoupnete v očích dodavatelů i odběratelů. Důležité návštěvy si můžete pozvat do kanceláře nebo jednací místnosti přímo v místě, kde se nachází virtuální kancelář. Navíc nemusíte platit celoroční drahý nájem. Opomenout nesmíme ani otázku daňovou. Ze statistik vyplývá, že v Praze máte mnohem nižší šanci kontroly ze strany příslušného finančního úřadu. V podstatě jsme nezaznamenali žádná negativa, a proto virtuální kancelář, která je ve světě více než běžná, doporučujeme.

Virtuální kancelář a její zázemí

Virtuální kancelář a sídlo firmy jsou skutečné prostory. V případě, že budete potřebovat k jednání s klienty nebo kolegy kancelář, Profi-kancelář má na všech adresách plně vybaveny místnosti pro vaše schůzky. Zdarma je vám k dispozici zasedací místnost pro jednání s úřady. Jistě oceníte připojení k wi-fi, kopírku, tiskárnu, projektor a také občerstvení.

Provozovatelem všech služeb na profesionální úrovni, je firma Profi-kancelář s.r.o.

Bližší informace a kontaktní údaje této společnosti, najdete zde:

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation