free web hit counter


Vertikální žaluzie

Látkové rolety SOLAROL ovládaná kuličkovým řetízkem, patří mezi velmi oblíbené rolety využívané pro plastová, dřevěná a hliníková okna s izolačními skly. Díky naprosto dokonalému designu s celou řadou dostupných barev a integrací s oknem tyto látkové rolety skvěle splynou opticky i funkčně s vaším oknem.
Látkové rolety SOLAROL, můžete pohodlně zafixovat v jakékoliv výšce a díky praktickým bočním vodícím lišta, vám nebude po stranách žaluzie pronikat žádné světlo, což vám umožní pohodlné a úplné zatmění. Elegantní design a veškeré informace o tom, co vše vám mohou tyto látkové rolety nabídnout, se můžete dozvědět na webových stránkách www.zaluzieholas.cz, kde si můžete snadno pořídit také horizontální i vertikální žaluzie, venkovní žaluzie, sítě proti hmyzu a celou řadu další stínící techniky ve vysoké kvalitě a za skvělé ceny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

About superspeed

Nabízíme autofólie na změnu barvy laku, folie na auta. Pro tónování autoskel používáme folie Bruxsafol. Tónování autoskel provádí profesionální tým školených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru tónování autoskel.

Post Navigation