free web hit counter


Kde v autobazaru v Praze koupit auto?

Hledáte kvalitní autobazar v Praze? Chcete mít jistotu, že kupujete vůz, který se nestane pověstným zajícem v pytli? Pak si dejte pozor, do jakého autobazaru povedou vaše kroky. Přednost byste měli dát autobazaru s dobrými referencemi a férovým přístupem ke klientům.

Samozřejmě je důležitá kvalita vozu. Určitě nechcete cestou z autobazaru zavítat do dílny vašeho automechanika. Proto dbejte na to, aby autobazar v Praze, kde budete ojetý vůz nakupovat, prověřoval nejen původ automobilů, ale také jejich technický stav nebo skutečný stav kilometrů.

Poctivý autobazar Praha

I v dnešní době je možné takový autobazar v Praze najít. Jmenuje se MAMCAR a sídlí na Kunratické spojce. Prvotřídní ojeté vozy a profesionální služby poskytuje svým klientům již více než deset let. Klíčové je, že téměř 90 % vozů je po prvním majiteli, u většiny z nich budete znát také servisní historii.

Před prodejem projde vůz servisní prohlídkou a samozřejmě kontrolou původu vozu. To ale není vše! Zkontrolován je také stav tachometru, zjišťuje se, zda nebyl přetočen. K tomu probíhá i prověřování, zda není na vůz uvalena exekuce. A navíc si v autobazaru MAMACAR Praha můžete vyřídit i výhodné financování vozu.

Co o MAMACAR říkají zákazníci?

Autobazar MAMACAR je zde pro své klienty již více než deset let a za tu dobu zde ojetý vůz nakoupily stovky zákazníků. Podělili se s námi o své zkušenosti.

„Po zkušenostech z jiných autobazarů jsem měl velkou nedůvěru k nákupu ojetých vozů. V autobazaru MAMCAR jsem si koupil asi osm let starý vůz a dodnes s ním bez problémů jezdím. Vše bylo perfektní a rychle vyřízené.“ (Adam, Praha)

„Byl jsem mile překvapen profesionálním přístupem personálu v autobazaru MAMACAR. Poradili mi s výběrem vozu, vše mi ukázali, rychle vyřídili papírování. Mohu jedině doporučit.“ (Jaroslav, Český Brod).

„Koupil jsem zde svůj první vůz asi před devíti lety. Bez problémů mě vozil několik let, než jsem si našetřil na nový a rozhodl se ho vyměnit. Zavítal jsem samozřejmě opět do autobazaru MAMACAR v Praze. Cením si férového přístupu a profesionálního servisu.“ (Zdeněk, Říčany)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation