free web hit counter


Vtipné kresby pro Vaše kolegy

Darujte Vašim zaměstnancům milou vzpomínku na chvíle strávené s kolegy z práce. Pozvěte na Vaší firemní akci jednoho z našich zábavných karikaturistů. Firemní akce často velmi napomáhají dobrým a přátelským vztahům na pracovišti. Kolegové se mezi sebou lépe poznají a vytvoří si příjemný kolektiv pro svou práci.

Karikaturista nakreslí hosty firemní akce komicky, ale bez urážky a přivede tak k smíchu přihlížející i model. Každý si pak odnese svou karikaturu jako připomínku události. Pokud pořádáte firemní akci většího rozsahu, zajistíme další kreslíře stejné úrovně, ale jiného stylu, což je jen dobře pro věc samotnou. Všichni naši karikaturisté jsou spolehliví a zkušení profesionálové.

Pokud pořádáte firemní akci a přejete si mít u svých zaměstnanců úspěch, potěšte své kolegy a zaměstnance a objednejte na Vaši firemní akci jednoho z našich šikovných karikaturistů.

Dejte Vašim zaměstnancům krásnou vzpomínku na chvíle strávené s kolegy z práce. Všichni naši karikaturisté jsou spolehliví profesionálové. Karikaturista oživí každou firemní akci, svatbu, prezentační stánky, nebo narozeniny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation