free web hit counter


Vyberte si kvalitní autobazar v Praze

Investice do nákupu nového vozu není zrovna nízká. Nikdo z nás nechce řešit zbytečné starosti, papírování nebo reklamace automobilu. Chcete skutečně kvalitní ojetý vůz i profesionální služby? Pak si vyberte správný autobazar!

K profesionálním autobazarům v Praze patří společnost MAMACAR, která se prodejem a nákupem vozů zabývá již přes deset let. Tento autobazar dbá na skutečně kvalitní vozy ve své nabídce a zajišťuje kompletní služby v oblasti nákupu i prodeji vozů včetně vyřízení výhodného financování automobilu.

Proč je autobazar MAMACAR v Praze jednička?

  • Každý automobil je důkladně prověřen, takže máte jistotu, že nekupujete vozidlo kradené nebo že na vůz není exekuce
  • Je pečlivě zkontrolován skutečný stav tachometru – nemusíte se obávat žádných přetočených kilometrů
  • Na vozy se vztahuje garance 10 dnů na výměnu vozu – to pro případ, že by vám vozidlo nevyhovovalo
  • Výhodné financování vozů – autobazar MAMACAR spolupracuje se předními finančními institucemi
  • Rychlé vyřízení veškerého papírování – včetně STK a dalšího

Poradenství při výběru vozu

Profesionálové v autobazaru MAMACAR v Praze jsou připraveni vám poskytnout odborné poradenství při výběru vozidla. Personál je proškolený, vstřícný a ochotný. Najdete zde lidi, kteří skutečně rozumí svému oboru, tedy prodeji a nákupu ojetých vozů. Máte tak jistotu, že nakoupíte kvalitní ojetý automobil.

Společně s našimi profesionálními prodejci v autobazaru MAMACAR můžete zkontrolovat nejen technický stav vozidla, ale také důležité identifikační údaje, jako je například VIN nebo rok výroby automobilu.

A kde autobazar MAMACAR najdete? V Praze na Kunratické spojce. Těšíme se na vaši návštěvu – u nás si určitě vyberete skvělý ojetý vůz, se kterým budete spokojeni.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation