free web hit counter


Geomall.cz – pomocník na Vaší zahradě

Geomall.cz je eshop, který svým zákazníkům nabízí širokou nabídku zahradního a stavebního zboží. Geomall.cz Vám nabídne vše, co potřebujete pro Vaši zahradu. Pokud potřebujete třeba kvalitní geotextilie, stačí si jen vybrat na našem přehledném eshopu.

Geotextilií existuje mnoho různých druhů, proto je důležité vybrat si tu, která bude mít vlastnosti, které potřebujete. Například tkaná textilie Geomatex hobby je propustná geotextilie pro mulčování a ochranu izolací. Zabraňuje nerovnostem povrchu a vytlačování měkkého podkladu. Textilie Geotex Balcony je ideální pro separaci hlíny a drenážního substrátu v květináči nebo truhlíku. Díky své struktuře textilie propouští vodu.

Potřebujete nové sluneční clony na Vaši zahradu? Pokud ano, podívejte se náš eshop, kde můžete vybírat ze široké nabídky plastových i přírodních clon.

Například zahradní clona z přírodního sekaného rákosu je ideální pro vytvoření nezbytného soukromí na balkóně, zahradě či terase ve velmi přirozeném a dekorativním stylu. Plastová clona Exel Vimet je imitací clony z vrbového proutí spojené nylonovou nití. Dokonale ladí s prostředím a odolává nepříznivým vlivům počasí.

Pokud budete potřebovat s něčím poradit, kdykoliv se na nás obraťte a my Vám vždy ochotně poradíme.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation