free web hit counter


Plovoucí podlahy

Podlahové krytiny prodělávají neustálý vývoj. Od obyčejných linoleí, přes nejrůznější umělohmotné krytiny, linolea apd, se v posledních letech do popředí zájmu postupně dostávají převážně plovoucí podlahydřevěné podlahy. Svou oblibu si získávají jak svou kvalitou, dlouhou životností, tak hlavně variabilitou ve výběru typů, použitých vzorů na jejich povrchu, množstvím barev a odstínů.

 

Plovoucí podlahy nejsou dnes už pouhou módou, ale stávají se postupně neocenitelnou podlahovou krytinou. Jsou vyráběny moderními technologiemi zaručujícími špičkovou kvalitu. Odolnost podlahových ploch je neskutečně vysoká, takže je lze používat i ve velmi frekventovaných prostorách, jejichž podlaha je vystavena denně náporu lidí. Plovoucí podlahy dnes můžeme spatřit v kancelářích, obchodech, ale i ve skladovacích prostorách, jejichž podlahy nejsou enormně zatěžovány vysokozdvižnými vozíky a jinou technikou.

 

Plovoucí podlahy jsou stále oblíbenější v domácnostech. Ať už se jedná o rodinné domky, nebo panelové byty, ve většině případů si už nedovedete představit jinou podlahovou krytinu, nežli jsou plovoucí podlahy. Plovoucí podlahy splňují vysoké nároky na kvalitu, trvanlivost povrchu a dlouhodobou životnost. K výrazným přednostem plovoucí podlahy patří snadná údržba. Stačí občas její povrch setřít vlhkým mopem a stále svítí jako nová. Obchody dnes nabízejí různé přípravky, jako jsou například vosky na plovoucí podlahu, které vaší plovoucí podlaze dodají lesku a výrazně prodlouží kvalitu a životnost jejího povrchu.

 

Pokládku plovoucí podlahy zvládne i začátečník. Obchodní řetězce a obchody zaměřené na tento sortiment vám nabídnou pomůcky, které vám vlastní pokládku velice usnadní. Před samotným položením plovoucí podlahy je vhodné položit nejprve izolační vrstvu, které jsou rovněž k dostání v nejrůznějších materiálech, velikostech a tloušťce. Izolace snižuje hladinu hluku při chůzi a pomáhá vyrovnat povrch, na který se plovoucí podlaha klade.

 

Velice oblíbené začínají být i dřevěné podlahy. Přednost dřevěným podlahám dávají převážně nároční klienti, kteří si potrpí na luxus, který dřevěné podlahy zcela určitě vzbuzují, ale i zaručují. Dřevěné podlahy jsou vyráběny z vysoce kvalitních a trvanlivých dřev, která se do Čech dovážejí z exotických zemí, ale i z Evropy, případně ze Severní i Jižní
Ameriky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation