free web hit counter


Bezpečnostní kování na dveře

Kvalitní bezpečnostní kování na dveře je zcela určitě nepostradatelným doplňkem pro Vaše dveře. Bezpečnostní kování je ruku v ruce s bezpečnostní vložkou dveří a bezpečnostními dveřmi kvalitní bezpečnostní prvek, který chrání Váš domov. Vždy se zaměřte pouze na osvědčené a prověřené značky výrobců a dodavatelů. Každé bezpečnostní kliky musí být opatřeny patřičným bezpečnostním certifikátem od NBÚ (Národní bezpečnostní úřad).

Specifikace – bezpečnostního kování
Každé bezpečnostní kování má přiřazenou třídu bezpečnosti od tř. 1 až tř. 4. Stupeň bezpečnosti určuje tzv. pyramida bezpečnosti. Ale pozor! Bezpečnostní třída 4 je určena pouze pro jasně dané subjekty, jakou jsou např. Banky, státní úřady atd.

Obecné pravidlo – bezpečnostní kování
Budete se divit, ale i zde platí obecná pravidla – dle kterých je třeba se řídit. Pokud chceme opravdu důkladně zabezpečit náš domov a dodržet základní standardy pojišťoven, tak platí vždy a bez výjimky tyto pravidla. Vždy volíme stejnou bezpečnostní třídu kování, jakou mají ostatní bezpečnostní segmenty.
Bezpečnostní dveře tř. 3 = bezpečnostní kování tř. 3 = bezpečnostní vložka tř. 3
Bezpečnostní dveře tř. 2 = bezpečnostní kování tř. 2 = bezpečnostní vložka tř. 2

Kde můžu koupit kvalitní bezpečnostní kování?
Zde, zcela určitě platí, že šetřit se moc nevyplácí! Nakupujte pouze osvědčené značky a prověřené prodejce. V dnešní době určitě nakoupíte kvalitně i online:
www.kovani-design.cz nebo www.kovani-kliky.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation