free web hit counter


Oddlužení pomůže vyřešit problémy s půjčky

Čím dál častěji se lidé dostávají do dluhové pasti. Někteří to řeší tou neméně šatstvu eventualitou, vezme si novou půjčku, aby mohli splatit část dluhu. To ale není to správné řešení, protože celková dlužná částka narůstá ohromným tempem. Říkáte si, jaké je z této nelehké situace asi východisko, když vám dluhy přerostou přes hlavu. Je tu jedna možnost, kterou můžete využít, abyste se vyhnuli exekuci a to že požádáte o oddlužení.
Oddlužení neboli osobní bankrot jenže není jednoduchá záležitost, protože člověku zůstává zanedbatelná částkou na živobytí. Za dobu pěti let se musí dlužník naučit hospodařit s tím málem, co mu zbude. Je to hlavně proto, aby se člověk poučil z vlastních chyb a ke všem půjčkám a úvěrům už přistupoval s maximální apartností, taktéž s velkou zodpovědností. Navíc dnes na českém trhu existuje spousta poraden v rámci finanční tísni, které vám s oddlužen&iacu te;m mile rádi poradí a to zcela zdarma. Pozor si dejte na komerční společnosti, která se tváří že tuto pomoc poskytují zdarma. Ale je to jenom na zdání, za jejich služby ve výsledku zaplatíte vysoký finanční obnos.
Než se pustíte do oddlužení, měli byste vědět, jaké podmínky musíte splnit. V první řadě se oddlužení týká fyzických osob. Můžete být samozřejmě podnikatel ale tady pozor. Požádat o oddlužení v tomto případě můžete, pokud dluh nesouvisí s podnikáním. Vznikl vám z běžného života. Z toho tedy vyplývá, že oddlužení se nevztahuje na právnické osoby, podnikatele ani na osoby samostatně výdělečně činné. Samotný dlužník musí uhradit alespoň třicet procent sv ých dluhů. Proto dlužník musí mít buďto pravidelný příjem anebo nějaký majetek. Příjmem se rozumí podle zákona mzda, plat, finanční odměna z krátkodobějších dohod o pracovní činnosti nebo provedení práce, popřípadě i důchod atd.
Dlužník nesmí byt v posledních pěti letech pravomocně odsouzen za nějaký trestný čin. Oddlužení je povoleno v případě, že dlužník má přinejmenším dva věřitele.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation