free web hit counter


Vyznáte se v kalhotkách?

Spodní prádlo je v dnešní době velmi rozšířené a není divu, že vzniklo nepřeberné množství různých typů a druhů, z kterých si můžeme vybírat. V této široké nabídce nemusí být zrovna jednoduché se vyznat. Už jen u kalhotek existuje hned několik možností. Málokterá z nás ví, čím se liší, a proto se budeme snažit vám tyto různé druhy kalhotek přiblížit.

Základní druh, který asi všechny znáte, jsou kalhotky klasické. Tento typ se opravdu nedá zařadit do kategorie sexy nebo erotické spodní prádlo, ale pohodlí se meze nekladou. Také jsou často označovány jako „babiččiny kalhotky“. Tyto kalhotky zakrývají zadeček a sahají vysoko do pasu.

Ovšem díky těmto kalhotkám vznikly nové, mnohem přitažlivější, druhy. Tak například francouzské kalhotky, které odhalují více boků. Nejsou tedy tak vysoké, sexy můžou být především, pokud jsou vyrobeny z krajky.

Dalšími kalhotkami jsou takzvané brazilské, které jsou více vystřižené po bocích a tím zvýrazňují zadeček. Dále pak existují bokové kalhotky a bikiny. Oba tyto typy jsou podobné klasickým, s tím rozdílem, že se nosí na bocích. Bikinové kalhotky mají po stranách méně látky. Určitě všechny známe kalhotky typu tanga, kde středem zadečku jde pásek látky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation