free web hit counter


Nákup ready made společnosti

 

Na podnikání není nikdy pozdě. Vždy můžete začít a převzít odpovědnost sám za sebe. Můžete se tak zbavit věčných obav o své zaměstnání, jelikož žádný ze zaměstnavatelů se nemůže vyhnout občasným výkyvům nebo ještě horším následkům, které přináší konkurenční boj a stále rostoucí provozní náklady. Při hledání zvyšování efektivnosti výroby se většinou hledají nejrůznější úsporná opatření, to znamená hlavně jak s méně lidmi a méně energiemi vyrobit více. A tak většinou přichází v úvahu nepopulární snižování počtu zaměstnanců a tím pádem pochopitelně propouštění. To vás může potkat kdykoliv a kdekoliv. Zbavte se jednou pro vždy této nejistoty, kterou stejně nemůžete ovlivnit a zkustě začít s podnikáním. Budete zodpovědný jen sám za sebe, vydělávat sami na sebe, nebudete se nikomu zpovídat, nebude vás nikdo úkolovat, budete prostě svým vlastním pánem.

Nejlepším způsobem jak začít okamžitě s podnikáním je koupení již existující firmy. Nemusí to být pro vás žádná složitá varianta, jak se snad na první pohled zdá. Stačí se podívat na internetové stránky, kde pod heslem Profisídla.cz najdete naše stránky. Jsme profesionální firmou, která se specializuje na zakládání společností s ručením omezeným a akciových společností. Se samotným založením nové společnosti je spousta práce, kterou za vás můžeme vyřídit. Stále je však pro vás lepší a rychlejší pořídit si hotovou společnost, kterými jsou právě ready made společnosti, kterých má naše firma několik a jsou připraveny k prodeji.

Princip ready made společnosti spočívá v tom, že se jedná o již existující firmu a můžete tudíž

již od okamžiku podpisu smlouvy a jmenování jednatele u společnosti s ručením omezeným nebo představenstva u akciové společnosti ihned jednat jménem zakoupené společnosti, aniž byste museli čekat na zápis změn v obchodním rejstříku. Navíc nepotřebujete finanční prostředky nutné pro složení základního kapitálu společnosti, což je jednou z hlavních podmínek v případě založení firmy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation