free web hit counter


Profi-kancelář s.r.o. – virtuální kancelář

Profi-kancelář - virtuální kancelářVe virtuální kanceláři společnosti Profi-kancelář s.r.o. můžete umístit vaše sídlo firmy. V podání této společnosti jde ve skutečnosti o zcela standardní, kompletně vybavené kancelářské prostory s veškerým podnikatelským servisem. Sídlo firmy je navíc na prestižních adresách v Praze 1, Praze 2, Praze 3 a Praze 9. Virtuální kancelář má vlastní recepci, která zajišťuje běžný provoz pro všechny klienty se sídlem firmy na dané adrese. Stará se o všechny administrativní služby: příjem pošty, e-mailů, faxů, jejich skenování a přeposlání; dále přesměrování či vyřízení telefonních hovorů, evidenci vzkazů a návštěv, které vás tu nezastihnou.

Virtuální sídlo firmy – levně a v Praze

Zřízení klasické kanceláře a všech nutných věcí kolem ní vás přijde na několik desítek tisíc korun měsíčně, přičemž starosti a stres nelze penězi vyjádřit. Naproti tomu virtuální kancelář lze pořídit již od 310 Kč měsíčně. Virtuální sídlo je vám dostupné v centru Prahy a to ve Školské ulici, v Husinecké ulici, na Karlově náměstí, nebo v Poličanské ulici. Profi-kancelář s.r.o. však nenabízí pouze základní administrativu. Virtuální kancelář provozuje již řadu let a díky nasbíraným zkušenostem tato firma vytipovala další služby, které jsou klienty nejvíce poptávány.

Pokud vás nabídka virtuální kanceláře zaujala, kontaktní údaje na Profi-kancelář s.r.o. – virtuální kancelář zde.

Virtuální kancelář – je to korektní?

Nemusíte se bát, virtuální kancelář i všechny ostatní služby firmy Profi-kancelář s.r.o. jsou plně v souladu s platnou legislativou. Každá společnost je přímo na budově označena názvem a identifikačním číslem společnosti. V pracovní dny je od 8.00 do 17.00 otevřena recepce, která zajistí kontakt se zákazníky i státními orgány.

Pro sledování zajímavých akcí a slevových nabídek firmy Profi-kancelář s.r.o. si můžete přidat naše profily: virtuální sídlo firmy na Facebooku, nebo virtuální kancelář na Google+ a žádná novinka vám neunikne.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation