free web hit counter


Spolehlivá mezinárodni doprava, to je MPM Logistic

Pokud hledáte spolehlivou vnitrostátní a mezinárodní dopravu, obraťte se na MPM Logistic, se kterým se nikdy nemusíte bát o Vaše převážené zboží. Společnost MPM Logistic má ve svém oboru dlouholetou tradici a díky tomu Vám může nabídnout mnoho důležitých zkušeností.

MPM logistic spolupracuje s největšími transportními přepravci a snaží se pro Vás vždy zajistit optimální ceny. Společnost nabízí celý komplex transportního, spedičního a celního servisu, zahrnuje skladování a konsolidaci zboží v zemi odesláni s pojištěním.

MPM logistic Vám zajistí co nejsnazší dopravu zboží do Ruské federace. Spolupracuje s většími společnostmi a Vaše přepravované zboží je vždy pojištěno pojistkou odpovídající hodnoty.

Velké dodávky a zasílaná množství zboží, jedním nebo pomoci více nákladních aut, bude provedeno podle Vašeho přání s proclením v České republice i Ruské federaci.

S námi se nemusíte starat o vyřízení celních deklarací, ani o obstarání povolení pro celní orgány a posudky celních laboratoří. Zajistíme skladování dodávek v celním skladu a všem našim zákazníkům poskytneme informace a poradenství o všech celních formalitách.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation