free web hit counter


Začněte podnikat ve virtuální kanceláři

Pokud jste si založili novou společnost, ale nepotřebujete klasický pronájem kanceláře, tak jakou další možnost máte? Velmi výhodnou volbou je virtuální kancelář, která vám zpřístupní profesionální a veškeré zázemí za pár stovek za měsíc. Sídlo firmy na nabízené adrese v Praze máte zajištěno během několika minut. Výhodou je, že můžete pracovat odkudkoli, třeba z pohodlí vašeho domova. V tomto článku si přiblížíme výhody virtuální kanceláře.

Ušetřete díky virtuální kanceláři

Virtuální kancelář znamená jistotu a také ušetřené tisíce korun měsíčně. Tyto ušetřené nemalé peníze můžete investovat do vašeho podnikání. Kromě uspořených peněz a času, máte navíc skvělou adresu v Praze. Například u společnosti Profi-kancelář s.r.o. si můžete vybratat z adres na Praze 1, 2, 3 a 9. Virtuální kancelář neznamená pouze dobrou adresu, ale zahrnuje i jiné služby. V budově virtuální kanceláře se nachází recepce, kde bude přijímána pošta a vzkazy, které vám sem budou doručeny. Máte možnost zřídit si pevnou telefonní linku, nebo je možné, aby vaše příchozí telefony byly obslouženy recepční nebo přesměrovány na váš telefon. Navíc si v místě virtuální kanceláře můžete pronajmout i kancelář na obchodní jednání nebo schůzky s obchodními partnery. Nemusíte se bát, nebudete platit nic navíc, pouze za pronájem virtuální kanceláře nebo sídla, případně za další přikoupené služby. Navíc si můžete domluvit i další administrativní činnosti.

Bližší informace a ceny, které nabízí virtuální kancelář získáte v ceníku společnosti Profi-kancelář s.r.o. na webu zde www.profi-kancelar.cz, nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation