free web hit counter


Poskytnutí virtuálního sídla firmy včetně veškerého zázemí

Zvažujete kde umístíte své sídlo firmy? Můžete oslovit společnost Profi-kancelář, která se poskytnutím sídla zabývá již od roku 2006 a má mnoho spokojených a dlouhodobých klientů. Jedná se v podstatě o virtuální kancelář. Můžete ji zde využívat za velmi přijatelné ceny a zvolit si sídlo firmy v Praze 1, 2, 3 a 9.

Jak funguje poskytnutí sídla?

Poskytnutí sídla vaší firmy proběhne na adresu některého z našich kancelářských center. Pak máte v obchodním rejstříku zapsanou tuto adresu, ale výhoda je, že nemusíte být zde osobně přítomni. Pokud se stane, že některý z vašich klientů vás bude hledat na této virtuální adrese, nemusíte se bát. Pracovníci Profi-kanceláře se postarají o klienty ohlášené i neohlášené. Dále vám zajistí a zpracují došlou korespondenci, zajistí vám zasedačku pro jednání s partnery a úřady i kancelář na porady a přípravy. Společnost Profi-kancelář má na výběr více adres v Praze, na kterých si sídla firem můžete vybrat. Od zvolené adresy se odvíjí měsíční poplatek za poskytnutí sídla firmy. Dále pak záleží na rozsahu služeb, které si sami vyberete. Přičemž ceny začínají již na 310 Kč za měsíc.

Společnost Profi-kancelář nabízí poskytnutí sídla na adresách: Praha 1, Praha 2, Praha 3 a Praha 9.

Bližší informace o poskytnutí sídla získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation