free web hit counter


Čistění koberců

Společnost Lendr Clean je profesionální odborník, který se během velice krátkého okamžiku postará nejenom o váš rodinný dům, ale také komerční či průmyslové objekty. Specialista, jenž k těmto činnostem využívá špičkovou techniku a řadu kvalitních a zdravotně nezávadných desinfekčních prostředků. Nemáte-li díky svým pracovním a každodenním aktivitám žádný čas na úklid, netrapte se tímto problémem a obraťte se na společnost, která vám tyto úkony bez problému zajistí.

Čištění koberců Praha

Profesionální čištění koberců a další služby

Společnost Lendr Clean dokáže díky svému bohatému portfoliu služeb uspokojit naprosto každého zákazníka. Mezi hlavní nabízené služby patří čištění koberců a jakýchkoliv podlah, čalounění, topných těles, dveří, osvětlovací techniky a celá řada dalších úklidových činností.

Čištění koberců může být realizováno ručně, prostřednictvím páry nebo za pomoci vysokého tlaku. Jako další můžete využít mytí oken, kde si firma poradí s jakýmikoliv modely oken, obložení, včetně venkovních částí, které vyžadují horolezeckou techniku.

Velmi žádané čištění koberců může mít mnoho podob a to od strojního hloubkového čištění, přes různé suché metody, až po speciální čištění pro alergiky, kdy jsou stoprocentně zlikvidováni všichni roztoči.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation