free web hit counter


Pronájem kanceláře

Společnost Profi-kancelář s.r.o. v prvé řadě poskytuje službu virtuální kancelář. Mezi další činnosti patří například pronájem kompletně zařízených sdílených či vlastních kancelářských prostor v Praze. Pronajměte si zasedačku na 1 hodinu jednorázově nebo využijte vlastní zařízenou kancelář v Praze na několik dní v týdnu nebo celý měsíc. V obou těchto případech vám rádi nabídneme naše služby a tu nejvýhodnější variantu přímo pro vás. V tomto článku si přiblížíme pronájem a sdílené kanceláře podrobněji.

sdílené kanceláře Praha   pronájem kanceláře Praha

Sdílené kancelářské prostory

Naše nabízené sdílené kanceláře jsou kvalitně vybavené a určené pro nezávislé pracovníky, kteří potřebují flexibilní zázemí, aniž by se museli starat o jeho provoz. Všichni uživatelé sdílené kanceláře mají vlastní pracoviště a s ostatními se dělí o společný prostor a zázemí, do něhož mají volný přístup. Člověk pracující na volné noze může mít problém stanovit si pracovní řád a hranice mezi časem věnovaným práci a relaxaci či rodině. Také může cítit jistou izolovanost, nedostatek kontaktů se společností, který je běžný v klasické kanceláři. Díky těmto sdíleným kancelářím se tyto problémy velice eliminují. Výhodou je, že je zde možné také navázat partnerství s kolegy a případně se podílet i na společných projektech. Sdílená kancelář je proto velmi zajímavou volbou.

Klasický pronájem kanceláře v Praze

V našich prostorách nabízené jako pronájem kanceláře v Praze naleznete klasické kancelářské vybavení – pracovní stoly s komfortními židlemi, bezdrátové připojení k internetu, klimatizace, možnost využití tiskárny, kopírky, skeneru, vybavenou kuchyň a další. Naše kanceláře jsou vkusně vymalovány a dekorovány, včetně živých květin. Nezabývejte se tedy starostmi se zařizováním a údržbou kanceláře a věnujte se naplno svému podnikání. Pronájem kanceláře poskytujeme jednorázově i dlouhodobě. Pronajměte si například zasedací místnost na 1 hodinu nebo využijte vlastní zařízenou kancelář v Praze na celý měsíc. Naše nabídka vás jistě zaujme širokým portfoliem dalších praktických služeb potřebných pro úspěšné podnikání.

Bližší informace o konkrétních podmínkách pronájmu kanceláře a sdílené kanceláře získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110, kde si můžete vybranou kancelář přímo objednat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation