free web hit counter


Jak začít podnikat a jak na založení s.r.o.

Podnikáte na živnostenský list a přemýšlíte o tom, že založíte s.r.o.? Máte možnost si celé založení firmy udělat svépomocí. Pokud si ale na celý proces založení společnosti netroufáte sami, můžete využít pomoci zkušených odborníků, kteří všechny úkony vyřídí za vás. Následující článek vám poskytne odpovědi, rady a tipy, které se vám budou hodit ať firmu budete zakládat sami, nebo s pomocí zkušených profesionálů. 

Jak založit s.r.o. svépomocí?

Jak založit s.r.o. a jak podnikatPokud jste pro první variantu a máte dostatek času a navíc rádi studujete zákony, vyhlášky a jejich výklady a na úřadech jste jako doma, pak se můžete pustit do založení s.r.o. sami. S jak dlouhou dobou můžete očekávat, že se vám podaří založení firmy, včetně registrace na všech úřadech? Při troše štěstí počítejte s jedním měsícem. Navíc se může stát, že vám bude zápis z nějakého zásadnějšího důvodu zcela zamítnut a vy se tak můžete do celého procesu pustit úplně od začátku. Je dobré zvážit a promyslet každý krok, který se týká toho jak založit s.r.o. Velkou pomocí pro vás můžou být například weby, které jsou určené podnikatelům a kde můžete načerpat informace a inspirovat se. Například se podívejte se na webové stránky webu – jak založit s.r.o. a jak začít podnikat.

Založení s.r.o. s pomocí a garancí do 10 dní

Druhá varianta zahrnuje využití služeb společnosti, která se touto problematikou zabývá. Díky její pomoci trvá proces založení s.r.o. obvykle do 10 pracovních dní od finalizace podkladů a sestavení notářského zápisu. Výhodné je, že dostáváte garanci, že pokud založení společnosti nebude zapsáno v obchodním rejstříku v termínu, dostanete slevu na založení s.r.o. až do výše 100 %. Tyto odborné služby a poradenství k tomu jak založit s.r.o., založení nové společnosti express na klíč, poskytnutí sídla, vedení účetnictví a dalších agend nabízí například společnost Profi-kancelář s.r.o. – více informací naleznete na webu www.profi-kancelar.cz, nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation