free web hit counter


Kartonové obaly a přepravní boxy Akart

 

Mezi vážené zákazníky firmy Akart patří nejčastěji tuzemské nebo zahraniční firmy, které vyhledávají sériové dodávky i kvalitní servis zároveň. Naše výhodná cenová nabídka a kvalitní služby poskytují zákazníkům profesionální a perspektivní spolupráci.

U našich stálých zákazníků umožňujeme držet výrobky skladem k okamžitému expedování. Firma Akart je také schopna v případě náhlého navýšení spotřeby výrobků zareagovat na výrobu a expedicí v jakémkoliv množství.

Kvalitní komunikace se zákazníkem je pro nás klíčová, stejně jako plánování a stejně tak předvídání možné potřeby každého individuálního zákazníka. Naše firma také zajišťuje pružnou logistiku. Také chráníme naše zákazníky před narušením kontinuity dodávek.

Firma Akart je také schopna spolehlivě vytvořit a udržet výbornou cenovou nabídku s garancí dodacích termínů.

Na zadání našeho zákazníka dokážeme navrhnout a vyrobit například optimální krabici, přepravní box nebo lepenkový obal tak, aby byl vyroben s ohledem na kvalitu a maximální efektivitu. Výsledkem je obal splňující požadavky norem FEFCO na balení a zároveň také výrobek, který vám zajistí jistou úsporu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation