free web hit counter


Zvažujete změnu sídla společnosti?

Jak je to možné? S námi ano, protože u nás platíte jen za čas, po který fyzické prostory skutečně využíváte a skutečně využívat potřebujete. Nemusíte platit za věci, které nepotřebujete, a právě na tom je založena celá naše virtuální kancelář. Vy sami si pracujte, odkud chcete, třeba z parku naproti. My zařídíme zbytek, takže vás vaši klienti najdou, když budou potřebovat, ale budete zbaveni spousty rušivých prvků, ať už jste teprve ve fázi založení s.r.o., nebo je vaše obchodní aktivita dlouho rozběhnutá. Proveďte změnu sídla společnosti do naší virtuální kanceláře.

Změna sídla společnosti na adresu v Praze

Vaše sídlo firmy se může nacházet v několika atraktivních pražských lokalitách, které vám rozhodně neudělají ostudu. Jedná se o adresy v Praze 1, Praze 2, Praze 3 a Praze 9. Stačí si jen vybrat příslušný tarif a délku trvání vaší spolupráce s námi. Spojte se s našimi poradci ještě dnes a změna sídla společnosti bude to pravé pro vaše podnikání a dobrou reprezentaci vaší firmy.

Bližší informace o službě změna sídla společnosti nebo virtuální kancelář získáte na webové adrese www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation