free web hit counter


Virtuální kancelář v Praze

Chcete mít sídlo vaší společnosti na jednom z nejlukrativnějších míst v Praze? Rádi byste se vyhnuli otravným návštěvám finančních úředníků? Chcete si dát na vizitku sídlo společnosti, které vás bude skutečně reprezentovat? Potřebujete přepojit telefonní linky na váš mobil, posílat poštu, zařídit pracovní schůzku na adrese vašeho sídla?

Pokud jste na většinu odpovědí řekli Ano, tak pro vás máme řešení. Možnost založit si virtuální kancelář nebyla nikdy jednodušší. Virtuální kancelář Praha od společnosti Profi-kancelář s.r.o. nabízí svým zákazníkům kvalitní služby, výběr několika sídel a zajímavé programy služeb.

Co konkrétně Profi-kancelář nabízí?

Chcete-li si založit vlastní firmu, není nic jednoduššího, než zavolat odborníkům z Profi-kanceláře a nechat to na nich. Založení s.r.o. proběhne rychle a bez vašeho zbytečného běhání. Už za několik málo dní můžete začít směle podnikat ve své vlastní firmě.

Hodně zákazníků dá při výběru firmy také na dojem z adresy sídla. A navíc očekávají, že tam bude někdo osobně nebo po telefonu k zastižení a bude se jim věnovat. I s tímto vám virtuální kancelář pomůže. Umístěte své sídlo firmy na skvělou adresu v Praze, kde získáte hned několik výhod. Kromě snížení nákladů oproti vlastní kanceláři vám bude k dispozici recepce s ochotným personálem připraveným se věnovat vašim zákazníkům. Pro jednání či porady vám pak bude k dispozici vybavená kancelář nebo zasedací místnost.

Virtuální kancelář nabízí na jednom místě i další služby, které vám usnadní podnikání. V případě zájmu můžete využít vedení účetnictví a daňové poradenství, podporu administrativy či marketingu.

U společnosti Profi-kancelář si zvolíte balíček služeb přesně podle vašich požadavků a potřeb, čímž dosáhnete na nejlepší možnou cenu. Ušetřete své peníze, čas i nervy tím, že přenesete část starostí na profesionály ve svém oboru.

Virtuální kancelář Praha má plno pozitiv, která může využít každý začínající nebo již zaběhnutý podnikatel.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation