free web hit counter


Levné a rychlé založení nové společnosti

Chystáte se rozjet své podnikání pod hlavičkou společnosti s ručním omezením (sro) a to co možná nejrychleji? Založení sro sice není komplikované, nicméně bez předchozích zkušeností může trvat déle než jste ochotní akceptovat. A to i přesto, že si pečlivě nastudujete platnou legislativu – požadavky ze strany úřadů se neustále mění a při sebemenší chybě vás úředník vrátí na začátek celého procesu. Pokud jste společnost nikdy nezakládali, pravděpodobně pro vás bude efektivnější pomoc od specializované firmy, která vše zařídí za vás.

Co obnáší založení sro

Jak již bylo naznačeno v prvopočátku tohoto článku, úkon založení sro vyžaduje poměrně výraznou znalost firemního segmentu, respektive legislativních norem, které je třeba naplnit. Pakliže byste se rozhodli pro vyřízení všech nutností svépomocí, ztratíte jednotlivými kroky nejen spoustu drahocenného času, ale můžete narazit také na hromadu problémů v rámci daných institucí.

Založení sro od profesionálů

Založení sro od profesionální společnosti Profi-kancelář s.r.o. je však zcela jiné, daleko lepší, praktičtější a rychlejší. Potřebné dokumenty pro plnohodnotné fungování společnosti s ručením omezeným, vám budou předány v průběhu deseti dnů. V této době za vás skupina proškolených pracovníků provede zřízení živnostenského oprávnění, notářské zápisy, vyřízení na obchodním rejstříku a za vaší součinnosti, také složení potřebného kapitálu.

Bližší informace o založení sro a jejím umístění do virtuální kanceláře získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz/nova-firma/ nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation