free web hit counter


Založení firmy do virtuální kanceláře Praha

Na současném trhu si můžete objednat služby nejrůznějšího charakteru. Patří mezi ně dokonce i založení s.r.o. neboli vznik společnosti s ručením omezeným bez vašeho přičinění. Všechnu tuto administrativní práci totiž lze za mírný poplatek přenést na profesionální subjekt, jenž se o vše podstatné postará za vás.

Založení s.r.o. je otázkou poměrně krátké chvíle. Jestliže nespěcháte, bude vše hotovo do dvou týdnů, v opačném případě express do pěti dnů. Vy se během té doby nemusíte starat o vyřizování dokumentů, registraci na úřadech, nahlašování živností a notářské zápisy. To odpadá a vy v dohodnutém termínu pouze přebíráte hotovou společnost šitou přímo na míru.

Dnes takovou firmu můžete ověnčit ještě o další nadstandardní služby.

Přestěhujte firmu na žádanou adresu

Stačí, pokud si pronajmete adresu, kde bude sídlit vaše společnost. Obvykle jsou to oblasti Prahy 1, Prahy 2, Prahy 3 nebo Prahy 9. Lukrativní místa, která mají v podnikatelské sféře poměrně velkou váhu a mnohé o vás vypovídají.

Sídlo firmy samozřejmě nemusíte měnit fyzicky. I pouhé označení na vizitkách, listinách a nové budově lze spojit s řadou příjemných úkonů, jež vám tento model fungování ještě více usnadní.

  • Přeposílání pošty
  • Přesměrování telefonní linky
  • Profesionální recepce a operátor

A teď si představte, že obě výše zmíněné služby v podobě založení s.r.o. i sídla firmy můžete získat od jednoho poskytovatele.

Profi-kancelář s.r.o. zajistí vše potřebné za vás

Tento dlouholetý profesionál prezentuje v oboru skutečného mitra svého řemesla. Individuální přístup, férové jednání a bezkonkurenční cenové požadavky. To jsou předpoklady, které osloví každého živnostníka, jež touží po založení společnosti s ručením omezeným nebo po výjimečném sídle firmy. Obě dvě věci vám mohou přinést značnou konkurenční výhodu a lepší zakázky na trhu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation