free web hit counter


Anhydritové podlahy mají dokonalé vlastnosti

Anhydrit se během několika posledních let dostal do jasného popředí v oblasti vylévání podlah. A to nejenom u rodinných, ale také u komerčních objektů. Není se ostatně čemu divit. Tento podlahový materiál má doslova vynikající parametry a v mnohém předčí jakékoliv zastaralé betonování.

Ať už chcete do svého budoucího interiéru položit plovoucí podlahy, koberce, laminátové podlahy, vinyl či cokoliv dalšího, je anhydrit dobrou podkladovou vrstvou. Jestliže o lité podlaze nemáte dostatečné povědomí, v mnohé vám napoví níže uvedené řádky.

Proč je anhydrit volbou číslo jedna?

Představte si, že k vaší nemovitosti přijede speciální zařízení, které anhydritovou směs namíchá přímo na místě a v odpovídajícím množství. Bez nutnosti jakéhokoliv náročnějšího připravování. Vylití podlahy během pár hodin a bez nepořádku.

Ano, to jsou anhydritové podlahy, v jejichž prospěch hovoří určitě rychlost realizace, krátká doba tvrdnutí a absence jakékoliv výztuže. Ve výčtu těchto kladů bychom mohli bezpochyby pokračovat.

  • Vynikající mechanická odolnosti při minimální tloušťce, což se pozitivně promítá i do menšího hmotnostního zatížení.
  • Dokonalá tepelná vodivost, jíž využijete u podlahového vytápění.
  • Minimální smršťování anhydritového materiálu.
  • Docílit lze prvotřídní roviny díky samonivelačním vlastnostem.

To jsou hlavní výhody anhydritové podlahy, kterou samozřejmě nebudete realizovat svépomocí, ale obrátíte se na zkušené profesionály z oboru.

Anhydritová podlaha na klíč

Oslovíte-li specialisty z oboru, očekávejte na míru vytvořenou cenovou nabídku, profesionální přístup, osobní jednání, bezkonkurenční zpracování a rychlost vyřízení. Pokud budujete podlahu v libovolném objektu, myslete na to, že podlaha je základem a slouží desítky budoucích let. Proto volte anhydritové podlahy a máte po starostech.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation