free web hit counter


Firemní akce v novodobém pojetí

Firemní akce jsou nedílnou součástí chodu jakékoliv moderní společnosti. Právě teambuilding je tím, co mnohdy utužuje vztahy na pracovišti a přináší zaměstnancům jistý druh odpočinku, relaxace a zábavy. Takový motivační program do dalších pracovních výsledků.

Jestliže se v tomto směru zamýšlíte nad tím, jak by mohla vypadat nadcházející firemní akce, přinášíme vám velice originální tip.

Firemní akce v duchu westernu

Co byste řekli na to, kdyby se vámi plánovaný teambuilding odvíjel na Divokém západě? Ano, ve speciálním obleku, s koňmi, puškami a indiánskými tepee. To může být jedna z pohod akce společnosti, na níž její zaměstnanci budou hodně dlouhou dobu vzpomínat.

Firemní akce pod taktovkou profesionála, to ale může být příběh, který bude vymyšlen do nejmenšího detailu. Jestliže vás nezaujme western, co takhle mafie, army nebo Ples upírů? Tohle všechno je možné a obvykle záleží jen na požadavcích zákazníka.

Možná vám nyní vrtá hlavou, kde se domoci takového servisu a co dalšího je ještě v nabídce? Jestliže to chcete vědět, začtěte se do dalších řádků.

Šikland je zdrojem nekonečné zábavy

Na pořádání firemních akcí se specializuje areál Šikland, kde máte možnost stmelit pracovní vztahy tím nejlepším možným způsobem. Třeba tak, že budete krotit divokého býka, zažijete offroadový zážitek a budete osídlovat Divoký západ s překrásným ohňostrojem nakonec. Meze se v tomto směru rozhodně nekladou.

Nechte si vytvořit zábavný program od A až do Z a o nic se nestarejte. Podpořte týmového ducha svých kolegů a zaměstnanců v libovolném ročním období a spojte zábavu s logickým myšlením, hrou a obratností. Teambuilding pod taktovkou specialisty, jakým je Šikland nabyde zcela jiných a lepších podob. Vaši pracovníci si vás za takové firemní akce velice brzy zamilují a budou se těšit na jakoukoliv nadcházející.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation