free web hit counter


Založení nového s.r.o. velmi jednoduše

Společnost s ručením omezeným je do značné míry nezbytností, pakliže chcete své podnikání brát skutečně vážně, máte zájem o zahraniční trh nebo toužíte v zákaznících vzbudit důvěru silného obchodního partnera. Založení s.r.o. však není tak snadnou záležitostí, jak se na první pohled zdá. Někdo si může říci, že nastuduje několik základních informací a vše si oběhá bez problému sám. Jenže, legislativa se stále aktualizuje, úřady jsou ve svých procesech čím dál detailnější a patřičné know-how je zkrátka na místě.

Možná i proto byste měli založení s.r.o. přenechat někomu, kdo se v tomto segmentu dlouhodobě pohybuje a může vám zajistit následující věci.

  • Úspora drahocenného času
  • Podmínka rychlého vyřízení

Získejte rychle svoje s.r.o.

Pokud na svou firmu spěcháte, můžete využít nabídky specialistů a koupit si již založenou firmu. Ta je ihned funkční, takže můžete začít okamžitě pracovat. Má splacený kapitál. Navíc pokud zvolíte  k založení s.r.o. vhodného partnera, může mít již dopředu vyřízení registrace až 80 živností. Nic vám proto nebrání začít okamžitě fakturovat. Těmto již existujícím společnostem se říká ready-made firmy.

Spolehlivý partner pro založení firmy

Solidní partner vám nabídne již existující subjekty, nicméně tyto firmy za sebou nebudou mít žádnou historii. Nevykonávaly tedy žádnou činnost, pouze byly založené.
Služba je výhodná i pro podnikatele, kteří již v minulosti společnosti zakládali. Právní prostředí v této oblasti se totiž stále mění a zkušenosti staré několik let už na dnešní předpisy nemusejí stačit. Navíc celé právní prostředí v této oblastí od roku 2014 zásadně proměnil nový občanský zákoník, který zcela změnil „pravidla hry“.

Více o založení s.r.o. se dozvíte na webu společnosti Profi-kancelář s.r.o.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation