free web hit counter


Podniktejte s nově založenou s.r.o.

Máte chuť, že se postavíte na vlastní nohy a začnete podnikat? Pak asi v nejbližší době budete řešit, jak co nejrychleji a nejlevněji založit firmu, kam umístit její sídlo, kde sehnat dobrou účetní a spolehlivé zaměstnance. Ale vezměme si to pěkně popořadě.

Jako první budete řešit založení firmy. Je jen na vás, zda to bude s.r.o., a.s., případně jiná forma společnosti, avšak pro běžné podnikání drtivá většina lidí volí založení s.r.o.– již několik let platí minimální základní kapitál 1 Kč.

Nemusíte být na založení firmy sami

Zákony a požadavky na založení společnosti se každý rok mění. Kdo se v této oblasti nepohybuje dnes a denně, bude nejspíš vyděšen všemi kroky, které musí na začátku splnit, aby mohl začít podnikat. Místo studování zákonů a dlouhých návštěv úřadů tedy začínající podnikatelé často osloví profesionály. Ti vše zařídí za ně, mnohem rychleji a hlavně s jistotou, že je vše správně.

Založení firmy ready-made

Dalším řešením může být prodej ready-made společnosti. Ve své podstatě jde o existující subjekt, u něhož objevíte několik přínosných kladů.

  • Kompletně splacený kapitál
  • Společnost lze používat okamžitě

Odborník na založení firmy

Vsadíte-li na založení firmy nebo na nákup ready-mde společnosti, nabídne vám odborník Profi-kancelář s.r.o. ty nejlepší možné podmínky na trhu.

Ať už jde o jakýkoliv způsob založení s.r.o., vždy je třeba znát tuto problematiku do posledního detailu, proto neotálejte a upotřebte individuálních služeb a osobního přístupu uvedené firmy a přejděte na web společnosti Profi-kancelář s.r.o.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation