free web hit counter


Kvalifikační kurzy pro pracovníky v sociálních službách

Chcete změnit své dosavadní zaměstnání a láká vás práce v sociálních službách? Nebo už v tomto oboru nějakou dobu působíte a rádi byste si rozšířili znalosti? Ať tak či onak, nápomocen vám může být kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách Ostrava. Právě ten bude obsahově bohatý a hodnotný, což využijete při své budoucí práci. Navíc obdržíte i příslušný certifikát o absolvování kurzu.

Proč právě tyto kurzy v sociálních službách?

V první řadě je zapotřebí zmínit, že tyto kurzy jsou akreditovány Ministerstvem práce a sociálních věcí. O účastníky tohoto kurzu se starají pouze zkušení lektoři, kteří vše proberou do nejmenšího detailu, takže máte jistotu, že si z realizovaných návštěv opravdu něco odnášíte.

secudaKurz pro pracovníky v sociálních službách je nabízen za velice příznivé ceny. Pokud nemáte dostatek peněz na jednorázovou úhradu, určitě se o přínosné znalosti nemusíte ochuzovat. Nabídnuta vám bude možnost splátek.

V neposlední řadě se spolehněte na to, že kurzy v sociálních službách nejsou realizovány pouze v Ostravě, kterou jsme uvedli v úvodu jako příklad. Dostupnost takových kurzů je ve třiceti městech, takže v podstatě po celém území České republiky.

Co všechno se naučíte?

Jestliže vás zajímá, co všechno bude obsahem výše popisovaného kurzu, navštivte internetový portál http://www.seduca.cz/rekvalifikacni-kurzy/kvalifikacni-rekvalifikacni-kurz-pro-pracovniky-v-socialnich-sluzbach, kde se dozvíte vše potřebné. Nové znalosti nabydete z oblasti sociálně právního minima, základů ochrany zdraví, prevence týrání a zneužívání osob, etiky výkonu takové činnosti a nejrůznějších metodik. Chybět vám zkrátka nebude nic.

Usnadněte si práci v sociálních službách a získejte další potřebné informace k výkonu vaší práce. Kurzy akreditované MPSV vám v tom pomohou, o čemž se můžete přesvědčit sami.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation