free web hit counter


Virtuální sídlo firmy šité na míru přímo pro vaše podnikání

Již delší dobu uvažujete o přestěhování prostor své fyzické kanceláře do velkoměsta, které přináší z hlediska zajímavé adresy spoustu výhod? Stále však váháte kvůli vysokým výdajům za pronájem těchto míst, které vás každoročně připraví o spoustu finančních prostředků? Potom se zamyslete, zda vůbec potřebujete moderně vybavenou kancelář, ve které strávíte minimum času, a není pro vás daleko zajímavější alternativou virtuální sídlo firmy? Pojem, který se v businessu objevil již před mnoha lety a jež neustále stoupá na své popularitě. Pronájem virtuální kanceláře je totiž zcela odlišný od toho skutečného.

Virtuální sídlo na míru

Velice klíčovým slovem v celém názvu této služby je dozajista onen pojem „virtuální“. Za naprosto jedinečných finančních podmínek si totiž pořídíte především honosnou a jedinečnou adresu své společnosti na prestižní pražské adrese. Virtuální sídlo pak může figurovat na vašich dokumentech, smlouvách či listinách. A je třeba uznat, že tato prvotřídní adresa se tam bude pouze vyjímat.

Služby virtuálního sídla firmy

Kromě naprosto základního balíčku služeb si můžete připlatit za měsíční, případně týdenní přeposílání korespondence, telefonní linku s přesměrováním nebo živou obsluhou, jež se představuje jménem vaší společnosti a mnoho dalšího. Chybět dokonce nebude ani prostorná a novodobě zařízená zasedací místnost, kterou lze využívat k pronájmu a nejrůznějším jednáním, stejně tak jako přidružené kanceláře. Jak sami můžete tušit, jde o naprosto bezkonkurenční kombinaci potřebných služeb, jež sdružuje právě virtuální sídlo firmy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation