free web hit counter


Co je virtuální sídlo s drive-in recepcí?

Dnešní článek přináší odkazy na souhrn třech zajímavých článků, které přinesou čtenářům odpovědi na tyto otázky: Co je virtuální sídlo s drive-in recepcí? Jak podnikatel zajistí výbornou zákaznickou podporu? Chcete mít sídlo firmy v bytě? Již více dalších informací najdete níže i s odkazy na konkrétní články. Tam naleznete všechny důležité informace.

Co je virtuální sídlo s drive-in recepcí?

První článek s nadpisem “Virtuální sídlo s drive-in recepcí” rozebírá to, že kromě hodinového pronájmu zařízených kanceláří, virtuální asistentky a odborných služeb je tu nově i drive-in recepce. To znamená, že při odesílání zásilek a vyzvedávání korespondence, balíků či soukromých dárků nemusíte ani vystoupit z auta – natož čekat ve frontě na poště. Vše vyřídíte jednoduše z auta bez vystoupení ven díky této inovativní službě.

Jak podnikatel zajistí výbornou zákaznickou podporu?

Druhý článek s námětem “Jak podnikatel zajistí výbornou zákaznickou podporu” rozebírá nejlepší způsob, jakým vést zákaznickou podporu – to je tak, aby ji zákazníci nepotřebovali. To tvrdí i někteří odborníci. Řada podnikatelů ale naopak vítá každý kontakt se zákazníkem, protože v něm vidí příležitost. Pro práci v zákaznickém servisu je nutné vytvořit si úzký vztah s klienty. To vše a ještě více se dočtete, když si přečtete zmíněný článek.

Sídlo firmy v bytě – pro a proti

Poslední článek s výstižným názvem “Sídlo firmy v bytě – pro a proti” rozebírá výhody a nevýhody umístění sídla firmy v bytě oproti například pronajaté kanceláři nebo virtuální adrese.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation