free web hit counter


Změny při založení s.r.o. v roce 2021

Přečtěte si tento velmi zajímavý článek přinášející mnoho aktuálních informací. Ten rozebere mimo jiné témata jako jsou: změny při založení s.r.o. v roce 2021, uznatelné náklady při práci na home-office a informace ohledně založení firmy (s.r.o.). Více již čtěte v článku níže, kde najdete i všechny odkazy na námi vybrané články.

Změny při založení s.r.o. v roce 2021

První článek například rozebírá zejména ustanovení, která se týkají založení s.r.o. a jeho provozování v roce 2021 a také se dozvíte aktuální cenu této služby pro daný rok. Pokud tedy uvažujete o založení nového s.r.o., přečtěte si článek “Změny při založení s.r.o. v roce 2021”.

Uznatelné náklady při práci na home-office

Druhý článek zmiňuje, že práce z domova neboli home office s sebou nepřináší pouze změnu místa výkonu práce. Rozebírá tyto otázky: Mají zaměstnanci nárok na náhradu nákladů při práci z domova? Může si zaměstnavatel v dohodě určit, že žádné náhrady nebude poskytovat? A jak je to s poskytováním stravenek? Celý článek, včetně odpovědí na zmíněné otázky si přečtěte kliknutím na název článku “Uznatelné náklady při práci na home-office”.

Založení s.r.o. – cena a postup

Poslední článek je odkaz na kalkulátor ceny založení s.r.o. a rozebírá cenu založení. Dozvíte se, že největší nákladovou položkou při zakládání s.r.o. jsou notářské služby. Jejich cena stoupá při větším počtu společníků a jednatelů a výrazně při změnách ve společenské smlouvě. Více o cenách a odkaz na zmíněný konfigurátor najdete zde “Založení s.r.o. – cena a postup”.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation