free web hit counter
S cim tribulus terrestris pomuze zenam a muzum

S čím tribulus terrestris pomůže ženám a mužům?

Tribulus terrestris stále patří mezi oblíbené doplňky stravy. A není se čemu divit. V tomto článku zjistíte, s čím může pomoci i vám.

I když se mluví především o účincích na muže, tribulus terrestris může pomoci i ženám. Pokud jej budete správně a pravidelně užívat, můžete se těšit na benefity uvedené v následujících řádcích.

Jak pomůže mužům?

Tribulus terrestris tinktura u muží pomáhá především se zvýšením hladiny testosteronu. Ten rostlina dokáže zvýšit především u mužů v andopauze. U některých mužů ale vůbec nepomáhá. Některé studie totiž ukázaly, že u zdravých a mladých mužů je jejich používání zbytečné. Jiné to je ale v případě, pokud trpíte erektilní dysfunkcí. V tom případě vám může tribulus terrestris pomoci tento problém vyřešit.

Kotvičník zemní ale nepřináší jen zvýšený testosteron. Díky dalším látkám, které obsahuje, může pomoct například s obnovením životní vitality a elánu. Některé zdroje dokonce uvádějí, že tribulus pomáhá zrychlit růst svalů a s redukcí tělesného tuku. Tyto účinky ale zatím nebyly prokázány žádnou studií.

Jak pomůže ženám?

I ženám může tribulus výrazně zlepšit život. Pomoct může i s potlačením nespavosti, napětí, deprese, návalů horka, proměn nálad nebo s podrážděností.

Benefitů je tedy poměrně dost. A to i poté, co některé z benefitů vyvrátily některé studie. Jestliže tedy i vy po některém z těchto benefitů toužíte, zamiřte na eshop Herbavis.cz a pořiďte si extrakt z této kvalitní rostliny i vy. Veškeré produkty na tomto eshopu pořídíte za příznivé ceny a s rychlým dodáním až k vašim dveřím.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation