free web hit counter


Potěšení zákazníků: Nový standard v zákaznickém servisu

V tomto příspěvku níže přinášíme informace z oblasti podnikání a také zakládání firem. Najdete zde mnoho zajímavých podnětů a nápadů. Například témata z těchto třech oblastí:

  • Potěšení zákazníků: Nový standard v zákaznickém servisu
  • Založení autoservisu
  • Jak založit s.r.o. zdarma

Potěšení zákazníků: Nový standard v zákaznickém servisu

V prvním článku s názvem “Potěšení zákazníků: Nový standard v zákaznickém servisu” se dočtete, že na první pohled by se mohlo zdát, že používání výrazu „potěšení zákazníka” na rozdíl od výrazu „spokojenost zákazníka” pro popis nového standardu v oblasti zákaznických služeb je jen nejnovější módní terminologií nebo módním slovem. Potěšení zákazníků je nejvyšší úroveň spokojenosti zákazníků, které lze dosáhnout, a při efektivním využití může pomoci zvýšit loajalitu značky mezi zákazníky. Více informací si již přečtěte ve zmíněném článku.

Založení autoservisu

V pořadí druhý článek s titulkem “Založení autoservisu” pojednává o tom, že činnost autoservisu spadá pod živnost oprava silničních vozidel. Tuto řemeslnou činnost lze popsat jako veškeré práce na opravě všech druhů dopravních vozidel včetně motocyklů, čtyřkolek, autobusů, vozíků a traktorů. Práce mohou zahrnovat opravy mechanických, elektronických, hydraulických a pneumatických částí vozidla. Více se dozvíte v článku.

Jak založit s.r.o. zdarma

Třetí odkaz s názvem “Jak založit s.r.o. zdarma” pojednává o tom, jestli je možné nechat si založit novou s.r.o. zcela zdarma. Více se již dozvíte pod uvedeným odkazem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation