free web hit counter


Jak postupovat při změně sídla podnikatele

V článku níže přinášíme informace o tom jak začít podnikat a také další praktické tipy pro podnikatele. Najdete zde mnoho zajímavých podnětů a nápadů. Například témata z těchto oblastí:

  • Jak postupovat při změně sídla podnikatele
  • Jak si založit web?

Jak postupovat při změně sídla podnikatele

V prvním článku s názvem “Jak postupovat při změně sídla podnikatele” se dočtete, že mnoho podnikatelů uvažuje o změně sídla společnosti do virtuální kanceláře v Praze. Ať už proto, že nejsou spokojeni se službami, které na současné adrese mají, chtějí se přesunout do oblasti kde je možnost získat více zákazníků nebo možná chtějí zvolit prestižnější adresu. Ať už je důvod jakýkoliv, je dobré vědět co taková změna sídla obnáší. Více informací si již přečtěte v článku. Ten najdete zde.

Jak si založit web?

V pořadí druhý článek s nadpisem “Jak si založit web?” pojednává o tom, že pokud si podnikatel plánuje založit firmu a podnikat, nebo už podniká, v současné době se neobejde bez webových stránek. Jedním z důvodů je ten, že díky webovým stránkám je podnikatel dohledatelný. Podle českého statistického úřadu v současné době 83% procent obyvatel ČR používá internet a 57,5 % nakupuje online. Pokud zákazník zadá klíčové slovo a na internetu se objeví firemní stránky,  v tu chvíli stránky slouží jako firemní vizitka. Na samotných webových stránkách pak může podnikatel prezentovat své výrobky a služby. Může na nich využít spoustu metod pro nalákání a udržení zákazníka. Může sdílet články, psát blog a dávat rady a tipy, které zákazníci určitě ocení. Je také možné web propojit se sociálními sítěmi. Více se dozvíte v článku zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation