free web hit counter
domaci zdravotni pece

Co všechno zajišťuje domácí zdravotní péče

Přemýšlíte nad domácí zdravotní péčí, ale nevíte, co všechno můžete v rámci tohoto čerpat a co je hrazeno ze zdravotního pojištění? Níže vám všechno přehledně vysvětlíme.

V rámci domácí zdravotní péče vám agentury už dávno neposkytují pouze převazy či aplikaci injekcí, i když je to stále nedílnou součástí tohoto způsobu léčby. Doba pokročila a jelikož si i nemocniční zařízení i zdravotní pojišťovny uvědomují důležitost domácí zdravotní péče, proběhlo mnoho pilotních projektů pro zařazení nových úkonů. Specializované agentury, které splňují personální požadavky i požadavky na vybavení, tak svým pacientům zajistí například domácí parenterální výživu, domácí fyzioterapii či domácí umělou plicní ventilaci.

Jestli je možné, aby pacient přešel do domácí zdravotní péče, tak o tom rozhoduje ošetřující lékař pacienta. Nejlépe dokáže posoudit jeho aktuální stav a pokud domácí péči předepíše, je také plně hrazena ze zdravotního pojištění. Tato péče už dávno není určena pouze seniorům, ale všem pacientům bez ohledu na věk. Pacientům, kteří jsou ve stabilizovaném stavu a nevyžadují nepřetržitou nemocniční péči. Jedná se především o poúrazové stavy nebo o pacienty po prodělání vážného onemocnění či po operaci. Pokud tuto péči předepíše lékař, je pak hrazena z klasického zdravotního pojištění. Pouze si pacient musí pohlídat, aby měla vybraná agentura smlouvu se zdravotní pojišťovnou klienta.

zdravotni pece

Naprostou špičkou v oblasti domácí zdravotní péče je pražská agentura ProCare Medical. Nejen, že se aktivně účastní pilotních projektů, ale také je sama iniciuje. Svým pacientům tak poskytuje kompletní portfolio služeb. Aby byli svým pacientům co nejblíže a dostáli také svému mottu, aby co nejvíce pacientů mohlo stonat doma, naleznete jejich pobočky v Praze, v Liberci, v Brandýse nad Labem, v Hradci Králové, v Přibyslavi a v Táboře. Veškeré podrobnosti naleznete na jejich stránkách www.procare.cz nebo si rovnou zavolejte na jejich hotline.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation