free web hit counter


Jak si rychle založit s.r.o.?

V článku níže se dočtete o tom, co se hodí pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete zde mimo jiné i mnoho zajímavých tipů, které vám zodpoví například tyto otázky:

  • Jak si rychle založit s.r.o.?
  • Jaké má funkce, práva a povinnosti jednatel v s.r.o.?
  • Jak si založit s.r.o. zdarma?”

Jak si rychle založit s.r.o.?

V prvním článku s názvem “Jak si rychle založit s.r.o.?” se dočtete, že pokud uvažujete že si založíte s.r.o. a začnete podnikat, pak se vám naskytuje několik možností jak si firmu zřídit. Co když ale potřebujete založit firmu rychle? Projděte si v článku různé druhy řešení. Více informací se již dozvíte v uvedeném článku zde.

Jaké má funkce, práva a povinnosti jednatel v s.r.o.?

V druhém článku s titulkem “Jednatel v s.r.o., jeho funkce, práva a povinnosti” se dozvíte, že jednatel je statutárním orgánem a přísluší mu obchodní vedení společnosti s ručením omezeným. Jednatelem může být společník, ale i jakákoliv jiná fyzická osoba, kterou jmenovala jednatelem valná hromada. Jednatelé jsou tedy členy voleného orgánu společnosti s ručením omezeným, nejsou to zaměstnanci společnosti. Více informací čtěte v zmíněném článku zde.

Jak si založit s.r.o. zdarma?

V posledním článku s titulkem “Jak si založit s.r.o. zdarma?” se dozvíte jak založit firmu zdarma a jak proces založení nové s.r.o. probíhá a co vše je k tomu potřeba. Více informací čtěte v článku zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation